Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Bambus Sushi AS, heretter benevnt som behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan også benyttes til følgende formål: salg, kontakt med kundeservice, markedsføring, informasjon og bokføring. Ved markedsføring på e-post/sms innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

Vi vil ikke selge, eller gi, personinformasjon og/eller personopplysninger til andre parter uten at det innhentes eksplisitt tillatelse fra den det angår.

Du kan kreve å få innsyn i de opplysninger som finnes om deg og den behandlingen som gjøres (ref personopplysningsloven § 18). Kontakt post@bambussushi.no for assistanse ved behov for innsyn.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig: 
Bambus Sushi AS
Kirkeveien 64B, 0366 Oslo, Norge
Organisasjonsnr: NO 997 026 209 MVA
E-post: post@bambussushi.no
Telefon: +47 909 90 888

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på bambussushi.no, når du er i kontakt med salg og support enten via e-post, telefon eller når du bruker våre tjenester.

Underleverandører 

Nettbutikk: Munu AS – Munu POS: Munu bruker Munu POS fra Munu AS som kasseløsning i vår fysiske butikk. Informasjon relatert til din ordre lagres hos Munu AS i Munu Cloud. Deres personvern her

Bordbooking: ResDiary behandler reservasjoner for oss. De vil dele dine opplysninger med oss for å håndtere bookingen. Her kan du se deres personvernregler: https://www.resdiary.com/privacy-statement

Kommunikasjon gjennom e-post og telefon

Når du kontakter oss via e-post eller telefon, vil vi lagre din henvendelse inkludert kontaktinformasjon. Vi bruker denne informasjonen kun til å kontakte deg angående det du har oppgitt i henvendelsen.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder. Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år. Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan http://www.aboutcookies.org benyttes.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester:

Google Adwords 

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Google analytics

Vi benytter oss av statistikk om besøkende til en nettsiden vår.

Facebook Pixel 

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Samtykke i bruk av informasjonskapsler 

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.