Om oss

Vår historie

Bambus Sushi åpnet døren for første gang i 2001, og vi er stolte av å fremdeles servere våre gjester nydelig og vakker mat fra Asia. Våre restauranter tilbyr en stor og spennende meny som inneholder retter fra det thailandske, kinesiske, vietnamesiske og japanske kjøkken. Hos oss tilbyr vi retter til alle og enhver, store og små, til og med for de enkle og de kresne.

Vietnamesisk mat

Vi har latt oss inspirere av det moderne vietnamesiske kjøkkenet i et utvalg av våre retter og kombinerer europeisk kokkekunst med asiatiske smaker. Koriander, mynte og dill er urter som gjerne brukes i Vietnam. Maten er lett og sunn, ofte basert å grønnsaker og skalldyr.

Thailandsk mat

Curryene våre er basert på thailandske tradisjoner med kokosmelk som balanserer ut chilismaken. Lime og gangalrot gir friskhet, og sammen med aromatiske urter som koriander, sitrongress, thai basilikum og mint får curryen en smaksrik dybde.

Japansk Sushi

Den beste sushien lages med de ferskeste råvarene. Derfor er vi nøye med å velge ut fisken og skalldyrene til våre sushiretter. Sushien får du servert sammen med wasabi, syltet ingefær og soyasaus. I tillegg serverer vi japanske retter som lam med sesamfrø og ande-teriyaki.

Det kinesiske kjøkken

Det kinesiske kjøkken er et av verdens eldste og mest tradisjonsrike. Bruken av spisepinner går tilbake til Zhou-dynastiet, mer enn 1000 år før vanlig tidsregning. Vi gir deg den ekte smaken av kina med hjemmelagde sauser og krydderblandinger.

Besøk oss

Besøk en av våre restauranter, og opplev Østen på sitt beste i form av uformell matkultur og et unikt miljø.