fbpx

Bambus restauranter

ASKER  /  SANDVIKA  /  BARCODE

Glad i asiatisk mat?

Da har du kommet til riktig sted!

PÅ VÅRE TRE RESTAURANTER FÅR DU SERVERT SUSHI OG FØRSTEKLASSES RETTER FRA ASIA!

Asiatisk mat er mye mer enn wok og curry. På våre restauranter i Oslo, Sandvika og Asker får du dagens ferske fisk og smaksrike kjøttretter, nøye tilpasset norske ganer, både de som liker det sterkt og de som foretrekker den milde eksotiske smaken.

Våre restauranter

Bambus Sandvika

Claude Monets Allé 21, 1338 Sandvika
Tlf: 909 90 888
E-post: sandvika@bambussushi.no

Bambus Asker

Strøket 11, 1383 Asker
Tlf: 909 90 888
E-post: asker@bambussushi.no

Bambus Barcode

Trelastgata 5, 0191 Oslo
Tlf: 909 90 888
E-post: barcode@bambussushi.no

Våre tiltak for å hindre smitte av Covid-19

Vi i Bambus ønsker at alle våre gjester får en både god og trygg opplevelse ved et besøk hos oss. Vi har derfor innført ekstra rutiner og tiltak for å begrense smitte. 

Alle som jobber hos oss har fått opplæring i smittevernstiltakene vi har innført, og vi har et kontinuerlig fokus på å overholde disse. 

Tiltakene innebærer blant annet en begrensning i antall gjester, og at det er god avstand mellom bordene. Det er hyppig renhold av kontaktflater, som menyer og betalingsterminaler. Vi skal følge alle nasjonale og kommunale smittevernregler. Også gjester blir oppfordret til å overholde anbefalinger for å redusere smitte gjennom oppslag i restauranten. Hånddesinfeksjonsmiddel er lett tilgjengelig. Vi oppfordrer til å betale med kort, og å holde minst én meters avstand til andre gjester. Våre medarbeidere er vant til å opprettholde god hygiene. Vi vasker hendene ofte, og de som tilbereder sushi, bruker munnbind.

Dette er noen av de tiltakene vi har innført. Vi følger med på myndighetenes retningslinjer, og oppdaterer våre tiltak når det trengs.

Vi ønsker nye og gamle gjester hjertelig velkomne til oss!

Vi tilbyr også

Er du på jakt etter et stemningsfullt lokale for et selskap eller en annen sosial sammenkomst? Vi holder lukkede selskaper med alle rettigheter.

Ønsker du heller å ha festen hjemme, men vil slippe matlagingen? Da bringer vi gjerne vår smaksrike asiatiske mat hjem til deg!