Vil du bli vår nye kollega?

Butikkselger fulltid – Storo Storsenter

Er du interessert i mat og liker å møte mennesker? Er du ansvarsfull og ikke redd for å ta i et tak? Bambus Sushi søker en selger i 100 % stilling til vår butikk på Storo storsenter.

 

Arbeidsoppgaver

Som selger er din hovedoppgave å betjene kunder som kommer til oss for å kjøpe asiatisk mat. Vi satser på kvalitet på maten, og du møter kundene med vennlighet og kunnskap om rettene. Du tilbyr gjerne kundene mer enn akkurat det de spør om.

I tillegg vil du være med på å:

  • gjøre forberedelser før åpning og ved stenging
  • bistå kokkene i tilberedning av mat
  • bestille, motta og fylle på varer
  • ta dagsoppgjør
  • svare på kundehenvendelser på telefon og e-post
  • foreta varetelling
  • sørge for at butikken er ren og ryddig gjennom hele dagen

 

Hva vi ser etter hos deg:

Vi søker en selger som er serviceinnstilt, utadvendt, ansvarsbevisst, pålitelig og har høy arbeidskapasitet. Det kan bli hektisk i perioder, og det er viktig at du håndterer dette på en god måte. I tillegg er du hjelpsom og samarbeidsvillig ovenfor dine kollegaer, og tar gjerne initiativ. Du har erfaring fra servicebransjen, gjerne fra butikk eller restaurant. Du behersker norsk flytende, og er over 18 år.

 

Hva vi tilbyr:

Selskapet er stadig i utvikling, og våre medarbeidere får gode muligheter til å prøve ut nye arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Hos oss vil du oppleve et mangfold av ansatte, der inkludering står sterkt. Du vil kunne lære mye om ulike kulturer, og jobbe i et vennlig miljø preget av humor og godt humør. Avdelingen ligger sentralt til på Storo, med kort vei til kollektivtilbud.

Arbeidstid vil være innenfor Storo Storsenters åpningstider. Oppstart vil være snarest, eller etter avtale. Lønn etter avtale.

 

Er du interessert i stillingen?

Send CV og søknad til nora@bambussushi.no og hannah@bambussushi.no