BAMBUS RESTAURANT
Meny
FORRETTER

SALATER
Frisk salat, fritert scampi, avokado og agurk blandet i chilimajones og ponzusaus.
* Skalldyr, hvete, soya, egg
Frisk salat toppet med laks, kamskjell, tunfisk, hamachi og wasabi ponzusaus.
* Fisk, bløtdyr, hvete, soya
Med ruccola, pinjekjerner og hoisinsaus.
* Hvete
SUPPER
Sterk og syrlig thai sjømatsuppe med kokosmelk.
* Skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), fisk
Med sopp, silketofu og wakame.
* Vegetar
Wonton fylt med kylling og scampi. Kraft, pak choi og sopp.
* Skalldyr, hvete
HOVEDRETTER
SJØMAT
Stekt steinbit i grønn karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng
karripasta og kokosmelk. Serveres med kokosris.
* Fisk
Tigerscampi i rød karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karri-
pasta og kokosmelk. Serveres med kokosris.
* Fiskesaus
Wokstekt scampi, kamskjell og en halv hummer med frisk appelsin- og
chilisaus.
* Skalldyr (scampi, hummer), bløtdyr (kamskjell), hvete

KJØTTRETTER
PANANG GAI KR. 255
Kylling i grønn karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripasta og kokosmelk. Serveres med kokosris.
* Fiskesaus
KYLLING GONGBAO KR. 255
Wokstekte kyllingstrimler tilberedt etter Szechuan kjøkken, med ingefær og chili, toppet med cashewnøtter.
* Soya, hvete, cashewnøtter
KYLLING SATAY KR. 275
Grillet kylling på spyd med peanøttsaus.
* Peanøtter
LAM TERIYAKI KR. 299
Grillet indrefilet av lam toppet med teriyakisaus og sesamfrø.
* Soya, hvete, sesamfrø
LAMMECARRÉ KR. 299
Serveres i rød karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaegn karripasta og kokosmelk.
TEPPAN BIFF KR. 310
Marinert og grillet indrefilet toppet med teriyakisaus, sesamfrø og gressløk.
* Soya, hvete, sesamfrø
MONGOLSK BIFF KR. 290
Wokstekte strimler av indrefilet med grønnsaker, østerssaus og sambal chili.
* Hvete, sesamfrø
SCAMPI, KYLLING & BIFF SZECHUAN KR. 285
Wokstekt med grønnsaker, tilberedt etter Szechuan kjøkken.
* Skalldyr (scampi)
TEPPAN YAKI KR. 299
Bentoboks med grillet indrefilet av biff, scampi, kamskjell, laks og grønnsaker med teriyakisaus.
* Skalldyr, hvete, fisk, bløtdyr, soya, sesamfrø
MI XAO KR. 235
Stekte eggnudler med kylling.
Eller
Stekte eggnudler med scampi og kamskjell.
* Soya, egg, hvete, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr
CRISPY DUCK – 2 PERS KR. 520
Servert med dampede asiatiske pannekaker, agurk, vårløk og
hjemmelaget hoisinsaus. (1/2 and på 2 pers).
* Hvete
VEGETAR
TOFU TERIYAKI KR. 205
Grillet tofu med teriyakisaus.
* Hvete, soya
HUSETS VEGETAR KR. 205
Tofu og sesongens grønnsaker i rød karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripasta og kokosmelk. Serveres med kokosris.
VEGETAR GONGBAO KR. 205
Sesongens grønnsaker woket og tilberedt etter Szechuan kjøkken, med
ingefær og chili, toppet med cashewnøtter
* Hvete, soya, cashewnøtter
HUSETS MAKISPESIALITETER
6 biter pr bestilling
NEW STYLE KING CRAB ROLL KR. 165
Maki med kongekrabbe og foie gras toppet med wasabimajones.
* Skalldyr, egg, sesamfrø
MAKI A LA BAMBUS KR. 125
Maki med avokado og agurk toppet med peanøttsaus og grillet scampi.
* Skalldyr, egg, sesamfrø, peanøtter
NEW STYLE SPICY TEMPURA MAKI KR. 130
Maki med avokado, agurk og fritert scampi toppet med chilimajones og wasabimajones.
* Skalldyr (scampi) , hvete, egg, sesamfrø
CRISPY DUCK ROLL KR. 135
Maki med avokado, asparges, crispy duck og hoisinsaus.
* Hvete, sesamfrø
10 biter pr bestilling
FLAMBERT ROLL KR. 198
Maki med avokado, agurk, fritert scampi toppet med flambert laks, mango og teriyakisaus.
* Fisk, hvete, skalldyr, egg, sesamfrø
NIJI MAKI KR. 198
Maki med avokado og agurk toppet med laks, kveite, tunfisk, chilimajones og teriyakisaus.
* Fisk, hvete, soya, egg, sesamfrø
VEGETAR DELUXE KR. 178
Maki med mango og agurk toppet med avokado, mango og teriyakisaus.
Vegetar * Hvete, egg, sesamfrø
SESONGMENY
TRERETTERS MENY KR. 380
FORRETT
Frisk salat med assortert sashimi og ponzusaus.
* Allergener: Fisk, hvete
HOVEDRETT
PANANG NUA
Wokstekt biffstrimler i rød karri, tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripaste, kokosmelk. Serveres med kokosris. Middelsk sterk.
ELLER
FLAMBERT ROLL
Maki med avokado, agurk og fritert scampi toppet med flambert laks, chilimajones og teriyakisaus.
* Fisk, skalldyr, hvete, egg
DESSERT
VALRHONA SJOKOLADEMOUSSE
* Allergener: Melk
SUSHI MENY
NIGIRI OG MAKI KR. 299
10 biter assortert nigiri og 6 biter tempura maki.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø, hvete, egg
NIGIRI, MAKI OG SASHIMI KR. 335
6 biter assortert nigiri, 6 biter husets futomaki og 8 skiver assortert
sashimi.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø, hvete, egg
SASHIMI KR. 355
20 skiver assortert sashimi servert med sushiris og ponzusaus.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), hvete, sesamfrø
BAMBUS MENY KR. 435
SUSHIKOKKENS ANBEFALTE SAMMENSETNING. Sashimisalat med wasabi ponzusaus. 6 biter assortert nigiri, 6 biter maki og 8 skiver assortert sashimi. Assortert sushi av dagens fisk og skalldyr.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), hvete, sesamfrø

MAKI
6 biter per bestilling
SAKURA MAKI (LAKS) KR. 85
* Fisk, sesamfrø
CALIFORNIA MAKI (SCAMPI) KR. 95
* Skalldyr (scampi), sesamfrø
TEMPURA MAKI (FRITERT SCAMPI) KR. 110
* Skalldyr (scampi), egg, hvete, sesamfrø
TEMPURA LAKS MAKI
(FRITERT MAKI) KR. 100
* Fisk, hvete, egg, sesamfrø
SOFT SHELL CRAB MAKI KR. 115
* Skalldyr, sesamfrø
SPICY LAKS MAKI KR. 95
* Fisk, egg, sesamfrø
SPICY TUNFISK MAKI KR. 110
* Fisk, egg, sesamfrø
SPICY KAMSKJELL MAKI KR. 115
* Bløtdyr, egg, sesamfrø
VEGETAR MAKI KR. 75
* Sesamfrø


SASHIMI
5 skiver per bestilling, serveres med ponzusaus
* Fisk, bløtdyr, hvete
LAKS KR. 105
KVEITE KR. 125
TUNFISK KR. 125
HAMACHI KR. 125
KAMSKJELL KR. 125
GUNKAN
2 biter per bestilling
* Skalldyr, bløtdyr
FLYVEFISKROGN KR. 65
KONGEKRABBE KR. 105
LAKSEROGN KR. 65
SPICY KAMSKJELL KR. 105
NIGIRI
2 biter per bestilling
* Fisk, skalldyr, bløtdyr
LAKS KR. 48
FLAMBERT LAKS KR. 53
KVEITE KR. 65
TUNFISK KR. 65
HAMACHI KR. 65
KOKT SCAMPI KR. 55
AVOKADO KR. 48
KONGEKRABBE KR. 105
ANDELEVER KR. 105
KAMSKJELL KR. 70

DESSERTER
DAGENS KAKE KR. 100
PANNA COTTA MED LITCHI KR. 100
MANGO & PASJONSFRUKT MOUSSE KR. 100
VALRHONA SJOKOLADEMOUSSE KR. 125
TEMPURA IS MED BRINGEBÆRSAUS KR. 115
INNBAKT BANAN MED VANILJEIS KR. 115
FRUKTSORBET KR. 100
PETIT FOURS KR. 65
Bestill bord her: