Bambus Restaurant

Meny

FORRETTER

EKTE VIETNAMESISKE VÅRRULLER     KR. 99

Friterte vårruller fylt med kylling, scampi og grønnsaker. Serveres med
frisk salat og saus
.

* Hvete, skalldyr 

CHICKEN NEM     KR. 99

Friterte vårruller fylt med kylling og grønnsaker i rispapir.

BIFF TATAKI     KR. 125

Grillet tynnbiff og asparges med teriyakisaus.

* Hvete

SUSHI     KR. 125

5 biter assortert nigiri eller 8 skiver assortert sashimi med ponzusaus.

* Hvete, fisk, skalldyr (scampi)

LAKS TARTARE     KR. 125

Med sesamdressing og avokado.

* Fisk, sesamfrø

KONGEREKER OG KAMSKJELL A LA BAMBUS     KR. 125

Grillet scampi i sataysaus og kamskjell i Bambus’ balsamicosaus med
frisk salat.

* Peanøtter, skalldyr (scampi), kamskjell, hvete, sesamfrø

SALATER

TEMPURA SALAT       KR. 135

Frisk salat, fritert scampi, avokado og agurk blandet i chilimajones og ponzusaus.

* Skalldyr, hvete, soya, egg

NEW STYLE SASHIMI SALAT      KR. 175

Frisk salat toppet med laks, kamskjell, tunfisk, hamachi og wasabi ponzusaus.

* Fisk, bløtdyr, hvete, soya

CRISPY DUCK SALAT      KR. 165

Med ruccola, pinjekjerner og hoisinsaus.

* Hvete

SUPPER

TOM KHA       KR. 90

Sterk og syrlig thai sjømatsuppe med kokosmelk.

* Skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), fisk

MISO SOUP      KR. 65

Med sopp, silketofu og wakame.

* Vegetar

WONTON SOUP      KR. 80

Wonton fylt med kylling og scampi. Kraft, pak choi og sopp.

* Skalldyr, hvete

HOVEDRETTER

SJØMAT

GAENG KIEW WAN      KR. 235

Stekt steinbit i grønn karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng
karripasta og kokosmelk. Serveres med kokosris.

* Fisk

KAENG PHET KUNG      KR. 255

Tigerscampi i rød karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karri-
pasta og kokosmelk. Serveres med kokosris. 

* Fiskesaus

KUNG POW MED SJØMAT      KR. 350

Wokstekt scampi, kamskjell og en halv hummer med frisk appelsin- og
chilisaus.

* Skalldyr (scampi, hummer), bløtdyr (kamskjell), hvete

KJØTTRETTER

PANANG GAI      KR. 255

Kylling i grønn karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripasta og kokosmelk. Serveres med kokosris. 

* Fiskesaus

KYLLING GONGBAO      KR. 255

Wokstekte kyllingstrimler tilberedt etter Szechuan kjøkken, med ingefær og chili, toppet med cashewnøtter.

* Soya, hvete, cashewnøtter
 

KYLLING SATAY      KR. 275

Grillet kylling på spyd med peanøttsaus.

* Peanøtter

LAM TERIYAKI      KR. 299

Grillet indrefilet av lam toppet med teriyakisaus og sesamfrø.

* Soya, hvete, sesamfrø

LAMMECARRÉ      KR. 299

Serveres i rød karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaegn karripasta og kokosmelk.

 

TEPPAN BIFF      KR. 310

Marinert og grillet indrefilet toppet med teriyakisaus, sesamfrø og gressløk.

* Soya, hvete, sesamfrø

MONGOLSK BIFF      KR. 290

Wokstekte strimler av indrefilet med grønnsaker, østerssaus og sambal chili.

* Hvete, sesamfrø

SCAMPI, KYLLING & BIFF SZECHUAN      KR. 285

Wokstekt med grønnsaker, tilberedt etter Szechuan kjøkken. 

* Skalldyr (scampi)

TEPPAN YAKI      KR. 299

Bentoboks med grillet indrefilet av biff, scampi, kamskjell, laks og grønnsaker med teriyakisaus.

* Skalldyr, hvete, fisk, bløtdyr, soya, sesamfrø

MI XAO      KR. 235

Stekte eggnudler med kylling.
Eller
Stekte eggnudler med scampi og kamskjell. 

* Soya, egg, hvete, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr

CRISPY DUCK – 2 PERS      KR. 520

Servert med dampede asiatiske pannekaker, agurk, vårløk og
hjemmelaget hoisinsaus. (1/2 and på 2 pers).

* Hvete

VEGETAR

TOFU TERIYAKI      KR. 205

Grillet tofu med teriyakisaus.

* Hvete, soya

HUSETS VEGETAR      KR. 205

Tofu og sesongens grønnsaker i rød karri tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripasta og kokosmelk. Serveres med kokosris.

 

VEGETAR GONGBAO      KR. 205

Sesongens grønnsaker woket og tilberedt etter Szechuan kjøkken, med
ingefær og chili, toppet med cashewnøtter

* Hvete, soya, cashewnøtter

HUSETS MAKISPESIALITETER

 6 biter pr bestilling

NEW STYLE KING CRAB ROLL      KR. 165

Maki med kongekrabbe og foie gras toppet med wasabimajones.

* Skalldyr, egg, sesamfrø

MAKI A LA BAMBUS      KR. 125

Maki med avokado og agurk toppet med peanøttsaus og grillet scampi.

* Skalldyr, egg, sesamfrø, peanøtter

NEW STYLE SPICY TEMPURA MAKI      KR. 130

Maki med avokado, agurk og fritert scampi toppet med chilimajones og wasabimajones.

* Skalldyr (scampi) , hvete, egg, sesamfrø

CRISPY DUCK ROLL      KR. 135

Maki med avokado, asparges, crispy duck og hoisinsaus.

* Hvete, sesamfrø

 10 biter pr bestilling

FLAMBERT ROLL      KR. 198

Maki med avokado, agurk, fritert scampi toppet med flambert laks, mango og teriyakisaus.

* Fisk, hvete, skalldyr, egg, sesamfrø

NIJI MAKI      KR. 198

Maki med avokado og agurk toppet med laks, kveite, tunfisk, chilimajones og teriyakisaus.

* Fisk, hvete, soya, egg, sesamfrø

VEGETAR DELUXE      KR. 178

Maki med mango og agurk toppet med avokado, mango og teriyakisaus.

Vegetar * Hvete, egg, sesamfrø

SESONGMENY

TRE RETTERS MENY      KR. 380

FORRETT
SASHIMI SALAT

Frisk salat med assortert sashimi og ponzusaus.
* Allergener: Fisk, hvete

HOVEDRETT

PANANG NUA

Wokstekt biffstrimler i rød karri, tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripaste, kokosmelk. Serveres med kokosris. Middelsk sterk.

ELLER

FLAMBERT ROLL

Maki med avokado, agurk og fritert scampi toppet med flambert laks, chilimajones og teriyakisaus.
* Fisk, skalldyr, hvete, egg

DESSERT

VALRHONA SJOKOLADEMOUSSE

* Allergener: Melk

SUSHI MENY

NIGIRI OG MAKI      KR. 299

10 biter assortert nigiri og 6 biter tempura maki.

* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø, hvete, egg

NIGIRI, MAKI OG SASHIMI      KR. 335

6 biter assortert nigiri, 6 biter husets futomaki og 8 skiver assortert
sashimi.

* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø, hvete, egg

SASHIMI      KR. 355

20 skiver assortert sashimi servert med sushiris og ponzusaus.

* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), hvete, sesamfrø

BAMBUS MENY KR. 435

SUSHIKOKKENS ANBEFALTE SAMMENSETNING. Sashimisalat med wasabi ponzusaus. 6 biter assortert nigiri, 6 biter maki og 8 skiver assortert sashimi. Assortert sushi av dagens fisk og skalldyr.

* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), hvete, sesamfrø

MAKI

6 biter per bestilling

SAKURA MAKI (LAKS)    KR. 85
* Fisk, sesamfrø
CALIFORNIA MAKI (SCAMPI)      KR. 95
* Skalldyr (scampi), sesamfrø
TEMPURA MAKI (FRITERT SCAMPI) KR. 110
* Skalldyr (scampi), egg, hvete, sesamfrø
TEMPURA LAKS MAKI
(FRITERT MAKI)      KR. 100
* Fisk, hvete, egg, sesamfrø
SOFT SHELL CRAB MAKI      KR. 115
* Skalldyr, sesamfrø
SPICY LAKS MAKI      KR. 95
* Fisk, egg, sesamfrø
SPICY TUNFISK MAKI      KR. 110
* Fisk, egg, sesamfrø
SPICY KAMSKJELL MAKI      KR. 115
* Bløtdyr, egg, sesamfrø
VEGETAR MAKI      KR. 75
* Sesamfrø

SASHIMI

5 skiver per bestilling, serveres med ponzusaus

* Fisk, bløtdyr, hvete

LAKS      KR. 95
KVEITE      KR. 110
TUNFISK      KR. 110
HAMACHI      KR. 110

 

KAMSKJELL      KR. 105

GUNKAN

2 biter per bestilling

* Skalldyr, bløtdyr

FLYVEFISKROGN      KR. 65

 

KONGEKRABBE      KR. 105
LAKSEROGN      KR. 65
SPICY KAMSKJELL      KR. 105

NIGIRI

2 biter per bestilling

* Fisk, skalldyr, bløtdyr

LAKS       KR. 48
FLAMBERT LAKS      KR. 53
KVEITE      KR. 65
TUNFISK      KR. 65
HAMACHI      KR. 65
KOKT SCAMPI      KR. 55
AVOKADO      KR. 48
KONGEKRABBE      KR. 105
ANDELEVER      KR. 105
KAMSKJELL      KR. 70

DESSERTER

DAGENS KAKE      KR. 100
PANNA COTTA MED LITCHI      KR. 100
MANGO & PASJONSFRUKT MOUSSE      KR. 100
VALRHONA SJOKOLADEMOUSSE      KR. 125
TEMPURA IS MED BRINGEBÆRSAUS      KR. 115
INNBAKT BANAN MED VANILJEIS      KR. 115
FRUKTSORBET      KR. 100
PETIT FOURS      KR. 65