Bambus Restaurant

Meny

FORRETTER

SUSHI     KR. 125
5 biter nigiri eller 8 skiver sashimi med ponzusaus.
* Fisk, skalldyr (scampi)

EKTE VIETNAMESISK VÅRRULL     KR. 99

Fylt med kylling, scampi og grønnsaker.
* Skalldyr (scampi), soya, hvete, egg

YAKITORI     KR. 99

Grillet kylling med teriyakisaus.
* Soya, hvete, sesamfrø

CHICKEN NEM     KR. 99
Vårrull fylt med kylling og grønnsaker i rispapir.

TEMPURA     KR. 110

Friterte grønnsaker og scampi.
* Skalldyr (scampi), hvete, sesamfrø, egg

KONGEREKER OG KAMSKJELL A LA BAMBUS     KR. 125

Marinert, grillet scampi i sataysaus (peanøttsaus) og kamskjell i Bambus balsamicosaus.
* Peanøtter, skalldyr, (scampi), kamskjell, soya, hvete, sesamfrø

SUPPER

TOM KHA YEN KON      KR. 99

Sterk og syrlig thai sjømatsuppe med kokosmelk.
* Skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), fisk

KING CRAB SOUP      KR. 135

Med kongekrabbe, vaktelegg og søt mais.
* Skalldyr (kongekrabbe), vaktelegg

HOVEDRETTER

SJØMAT

KAENG PHET KUNG      KR. 265

Wokstekt tigerscampi i rød karri, tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripasta, kokosmelk og kokosris. Middels sterk. Serveres med friske grønnsaker og ris.
* Skalldyr (scampi), fiskesaus

DAGENS FISK      KR. 265

Dagens fisk fra kjøkkensjefens anbefaling. Serveres med friske grønnsaker og ris.
* Allergener: Fisk

KUNG POW MED SJØMAT      KR. 350

Wokstekt scampi, kamskjell og ½ hummer med frisk appelsin– og chilisaus. Litt sterk. Serveres med friske grønnsaker og ris.
* Allergener: Skalldyr (scampi, hummer), bløtdyr (kamskjell), hvete

KJØTTRETTER

PANANG GAI      KR. 255

Wokstekte kyllingstrimler i grønn karri, tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripasta, kokosmelk og kokosris. Middels sterk.
* Fiskesaus

KYLLING GONGBAO      KR. 255

Wokstekte kyllingstrimler, tilberedt etter Szechuan kjøkken, med ingefær og chili. Toppet med cashewnøtter. Litt sterk.
* Soya, hvete, nøtter (cashewnøtter)

KYLLING SATAY      KR. 275

Grillet kylling på spyd med peanøttsaus. Litt sterk.
* Peanøtter

LAM SATAY      KR. 299

Grillet lam på spyd med peanøttsaus. Litt sterk.
* Peanøtter

TEPPAN BIFF      KR. 310

Marinert og grillet indrefilet av biff med teriyakisaus. Toppet med sesamfrø og gressløk. Mild.
* Soya, hvete, sesamfrø

LAM TERIYAKI      KR. 299

Indrefilet av lam med sesamfrø og teriyakisaus. Mild.
* Soya, hvete, sesamfrø

MONGOLSK LAM      KR. 290

Wokstekt lam indrefilet med østerssaus og grønnsaker. Litt sterk.
* Hvete

MONGOLSK BIFF      KR. 290

Wokstekt biff indrefilet med østerssaus og grønnsaker. Litt sterk.
* Hvete

MI XAO      KR. 235

Stekte eggnudler med kylling eller med scampi og kamskjell.
* Soya, egg, hvete, sesamfrø, skalldyr, bløtdyr

CRISPY DUCK – 2 PERS      KR. 520

Servert med asiatisk pannekake, agurk, vårløk og hjemmelaget hoisinsaus. Mild.
* Hoisinsaus, soya, hvete

HUSETS SPESIALITETER

HEAVEN AND EARTH      KR. 78

Kråkebolle, vaktelegg og lakserogn (en bit per ordre).
* Skalldyr (kråkebolle), fisk, egg

NEW STYLE KING CRAB ROLL      KR. 165

Kongekrabbe og foie gras med wasabimajones saus.
* Skalldyr, egg, sesamfrø

MAKI A LA BAMBUS      KR. 125

Grillet scampi og avokado med peanøttsaus.
* Skalldyr, hvete, egg, sesamfrø, peanøtter

NEW STYLE SPICY TEMPURA MAKI      KR. 130

Avokado, fritert scampi med wasabimajones saus.
* Skalldyr (scampi) , hvete, egg, sesamfrø

NEW STYLE SASHIMI SALAD      KR. 180

Frisk salat servert med kamskjell, tunfisk, hamachi og laks med husets spesielle saus.
* Fisk, bløtdyr (kamskjell), soya, hvete

CRISPY DUCK ROLL      KR. 135

* Hoisinsaus, soya, hvete

KOMBINASJONSRETTER

KOMBINERT TALLERKEN      KR. 315

Fritert vietnamesisk vårrull, grillet kyllingfilet og grillet indrefilet av lam på spyd. En smaksrikt rett fra Bambus’ kjøkken, servert med fiske- chilisaus, hvitløk- chilisaus og peanøttsaus. Serveres med friske grønnsaker og ris. Litt sterk.
* Skalldyr (scampi), soya, hvete, peanøtter

SCAMPI, KYLLING & BIFF SZECHUAN      KR. 285

Tilberedt etter Szechuankjøkken. Serveres med friske grønnsaker og ris. Litt sterk.
* Skalldyr (scampi)

TEPPAN YAKI      KR. 299

Grillet indrefilet av biff, kamskjell, scampi og laks i teriyakisaus. Serveres med friske grønnsaker og ris. Mild.
* Skalldyr (scampi), fisk, bløtdyr (kamskjell), soya, hvete, sesamfrø

VEGETAR

HUSETS VEGETAR      KR. 235

Sesongens grønnsaker, wokstekt. Serveres med kokosris.

SESONGMENY

TRE RETTERS MENY      KR. 380

FORRETT
SASHIMI SALAT

Frisk salat med assortert sashimi og ponzusaus.
* Allergener: Fisk, hvete

HOVEDRETT

PANANG NUA

Wokstekt biffstrimler i rød karri, tilberedt på thailandsk vis, med phanaeng karripaste, kokosmelk. Serveres med kokosris. Middelsk sterk.

ELLER

FLAMBERT ROLL 

Maki med avokado, agurk og fritert scampi toppet med flambert laks, chilimajones og teriyakisaus.
* Fisk, skalldyr, hvete, egg

DESSERT

VALRHONA SJOKOLADEMOUSSE

* Allergener: Melk

SUSHI

NIGIRI OG MAKI      KR. 299

10 biter nigiri og 6 biter tempura maki.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø, hvete, egg

NIGIRI, MAKI OG SASHIMI      KR. 335

6 biter nigiri, 6 biter husets futomaki og 8 skiver sashimi.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø, hvete, egg

SASHIMI      KR. 355

20 skiver sashimi, servert med sushiris og ponzusaus.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø

BAMBUS MENY KR. 435

SUSHIKOKKENS ANBEFALTE SAMMENSETNING Sashimi med yuzu saus. 6 biter nigiri, 6 biter maki og 8 skiver sashimi. Assortert sushi av dagens fisk og skalldyr.
* Fisk, skalldyr (scampi), bløtdyr (kamskjell), sesamfrø

SASHIMI MED PONZUSAUS

LAKS      KR. 89
HAMACHI      KR. 95
BLUE TUNA      KR. 125

A LA CARTE SASHIMI

LAKS      KR. 85

Fem skiver laks.

FERSKE GIGANT KAMSKJELL      KR. 110

Tre biter kamskjell.

BLUE TUNA      KR. 98

Fem skiver tunfisk.

TORO      KR. 120

Tre skiver toro.

HAMACHI      KR. 98

Fem skiver hamachi.

KVEITE      KR. ??

Fem skiver kveite.

A LA CARTE NIGIRI

FERSKE GIGANT KAMSKJELL      KR. 120
KOKT SCAMPI      KR. 78
KONGEKRABBE      KR. 105
UNI «KRÅKEBOLLE» (PR BIT)      KR. 80
HAMACHI      KR. 88
ANDELEVER      KR. 110
LAKS      KR. 53
BLUE TUNA      KR. 98
TORO      KR. 120

MAKIMONO

SPICY TUNFISK MAKI      KR. 110
* Fisk, egg, sesamfrø
TEMPURA MAKI      KR. 110
* Skalldyr (scampi), egg, hvete, sesamfrø
SPICY LAKS MAKI      KR. 99
* Fisk, egg, sesamfrø
VEGETAR MAKI      KR. 95
CALIFORNIA MAKI (SCAMPI)      KR. 95
* Skalldyr (scampi), sesamfrø
SOFT SHELL CRAB MAKI/SOFT SHELL CRAB      KR. 115
* Skalldyr, hvete, egg, sesamfrø
SAKURA (LAKS) MAKI      KR. 89
* Fisk, sesamfrø
TEMPURA LAKS MAKI       KR. 100
* Egg, hvete, fisk
SPICY KAMSKJELL MAKI      KR. 105
* Bløtdyr (kamskjell), egg, sesamfrø